Besøg www.malbilligt.dk

Kvalitetsmaling

malbilligt.dk shop med maling fra Dyrup, Jotun m.fl.

Kvalitetsmaling.dk er en supplerende side til Malbilligt.dk

Malbilligt.dk sælger kun kvalitetsmaling på shoppen. Vi er dedikerede til at udvælge de helt rigtige producenter og produkter, for at sikre at du som kunde får en god oplevelse med du køber hos os.

Kvalitet og maling – er det bare pjat?
Overhovedet ikke. Som med alt andet her i livet, så får man hvad man betaler for. Det samme gælder selvfølgelig når man køber maling. Men ofte er prisen for ordentlig kvalitetsmaling skræmmende høj – specielt når man sammeligner priserne med de billigste tilbudsmalinger i div. indkøbscentre og byggemarkeder. Det er her Malbilligt.dk opfylder et hul i markedet. Fordi vi ikke skal betale for at have dyre fysiske forretninger kørende, kan vi sælge den gode kvalitet til mindre priser. Det er jo en ren “Win-Win situation”. Du får et godt produkt som kunde, og vi får glade kunder!

Er maling ikke bare maling?
Slet ikke. Selvom al maling sælges under fællesbetegnelsen “maling”, så er det et meget varieret produkt, både kvalitetsmæssigt og selvføglelig også prismæssigt.
En malermester ville knap nok betegne de dårligste slags maling, som “maling”. Det kan nærmest bedst betegnes som kridt-lim-vand. Køber du maling af ordentlig kvalitet sikrer du dig:

  • Langt lettere påføring
  • Mindre brug for afdækningpapir og plast
  • Langt mindre rengøring af gulve
  • Kvalitetsmaling holder længere
  • Mindre tidsforbrug
  • Slutresultatet vil være bedre

Derfor er der altid god grund til at kontrollere at man køber ordentlig maling, unaset hvor man køber det fra/henne. Fordi vi kun benytter de bedste producenter, kan du være sikker på, at de produkter du køber på Malbilligt.dk også lever helt op til kravene om kvalitet – og det er altid til fornuftige priser.

Se mere her